Sunday, 12 May 2013

Perihal Bakal Final Exam.

Assalamualaikum ^^


seminggu lagi (22Mei), tasnim akan start exam. hoi. cuak kot. walaupun nampak steady semacam je. memandangkan exam berikut adalah exam terakhir tasnim sebagai seorang student second last semester,  well, kadang kadang benda macam ni boleh jadi riak.

tapi tetap rasa sedih. sebab lepas tu, tasnim akan grad. dengan grad, bermakna, lepas tu kita akan kerja, lepas tu hilang nikmat cuti semester 3 bulan, hilang lagi nikmat boleh bangun sesuka hati masa hari takde kelas, sebab lepas ni rutin harian kita kerja pukul lapan, menganga, lepas tu balik pukul lima. 

bapak boring. *sia sia bapak dipersalahkan*. tapi best juga, dapat duit, kan :') InsyaAllah, kalau ada rezeki, tasnim akan terus sambung Degree. Aminn. Boleh jadi student lagi. okay, kali ni senyum siap keluar air mata banyak banyak. :') :') :')


sepanjang minggu ni, tasnim habiskan masa dengan study. kali ni buat revision lebih awal. rajin sangat apehal? rasa bersalah pulak dengan diri sebab rajin sangat. huhu

slip exam puaka. kalau tak bawa ni masuk exam, silalah pecah peluh balik hostel lepas tu masuk dewan balik 30minit lewat. kesian.

tiada yang lain kita boleh berharap, melainkan ALLAH, satu satunya yang tahu kelemahan kita, dan satu satunya yang mampu mengabulkan usaha kita. insyaALLAH.

p/s : doakan tasnim dapat jawab exam dengan lancar ye! Amiinn.

terima kasih sudi baca ^_^

2 comments: