Tuesday, 20 August 2013

Isnin Yang Mengujakan di Tasik Darul Aman.

Assalamualaikum. :')

rasa rindu kat belog bukan sikit sikit dah. membuak buak sampai tak boleh nak bendung lagi. konon nya nak update la satu dua tiga empat lima enam tujuh entry semalam, tapi, akibat bersuka ria bersama kengkawan semalam, niat di hati terpaksa la tangguh dulu. :'(

pagi pagi lagi dah bangun awal iron baju untuk ke majlis hari raya bersama kolej. semangat nak pergi bukan apa, sebab makan freee kot. best weyh! jimat duit. :')

sekarang, apa kata hampa tepek ja bijik mata kat gambar gambar tasneem yang besar gedabak ni. *pssstt, elok lah hampa bancuh dulu Milo sementara tunggu gambar semua ni loading *:

ni majlis baru nak mula. 

melantak makanan hingga ke titisan terakhir. rasa macam nak bungkus bawak balik.

pembajet comel paling berjaya di abad ini tak melepaskan peluang membajet di khalayak ramai.

di sebabkan setiap hari asyik mengadap kelas, jadi di kesempatan ni kami semua plan untuk berjimba jimbu dekat tasik Darul Aman lepas pergi jamuan. tasneem lah orang kemain eksaited lepas dengar plan ni. -.-'

mempersembahkannnnn! bidaadari tasneem! hikhik. malu ^^

ni kengkawan tasneem dari semester 1. sangat sporting. ^^

pemandu buggy ride yang ohsemm! uhuhu :'( takut weyh!

buggy ride pun terpaksa merangkak bawak kami. (:

datin dengan dato' kot. -.-'

besar nya tasik ni. kalau nak pusing pusing tasik ni, terus bengkak kaki lah rasa nya. oleh sebab ada buggy ride, jadik kami ambil peluang lah untuk photoshoot. konon!! hehe ^^ siap parking buggy ride atas rumput kot, biar buggy kat belakang pergi dulu. senang kerja kami nak snap snap gambar.

drama terbaru. jangan lupa tonton tivi noh. :')

sweet kan. tengok kami yang berkongsi suami. haha gurau gurau ^^

nak pulak tasneem main air kat sana. tapi malu kat kawan kawan. ^^

simple ja tasneem semalam. nampak la muka sebijik macam nak beli ikan. sobbsobb.

pemandangan yang indah di sana telah diserikan lagi dengan keindahan peri tasneem yang jelita. minta maaf, termasuk bakul, terangkat sendiri.

nak berkayak pun boleh dekat sini. kira nya kalau berkayak, macam tak sampai balik je. tenggelam, sebab tasneem tak pandai kayak.

berlumba untuk sampai dulu. :')

benda ni senget bukan sebab tasneem yang besar tapi kawan tasneem yang kecik!

oh, sebelum tutup entry. tasneem tepek gambar budak techik ni yang ohsem comel. adik kawan tasneem. fizy. :')

cantik kan Tasik Darul Aman ni. ini lah kali ke seratus tiga puluh lima ribu kali tasneem datang ke sini selama 2 tahun setengah belajar KPTM. insyaAllah, bulan depan kami nak main paintball. sapa nak join, boleh call tasneem. hehe. ^^
nah, last sekali terima lah senyuman merah mak ngah ni untuk hampa. :D


terima kasih sudi baca. :')

7 comments:

  1. amboi , meriahnya raya :P dan lagi tuh p berkayuh kt tasik , lama aeh xp tasik . rinduuuuu ^^ tempat dating . Hiks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboii. tempat dating gitew. hehe :')

      Delete
  2. sonoknya bergambar tepi tasik :)

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnye!! tgk gambar pun dah tau meriah dan happening!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe datang laa jumpa peri tasneem. :)

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete