Wednesday, 8 January 2014

'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'

Assalamualaikum 

entry kali ni bukan nak entry bercerita suka suki tasneem takkala makan hingga terlentang. bukan juga nak bercerita mengenai BFF tasneem EKA yang cantik menarik tertarik tasneem memang deboom, tapi tasneem nak join satu segmen di mana..........

*mood mak cik tipah jadi hos SmartShop*

Cik Kiera ada buat segmen bloglist 2014. yakni cik kiera nak letak bloglist dekat belog beliau. masih lagi kabur? sila rendam kepala hampa dalam campuran sirap limau dan barli. ohsedapnyaaaa!

jadi malam ni tasneem, tasneem telah menghapdet entry bagi segmen cik kiera. untuk membuat segmen, kepada para pembaca mahupun sesiapa yang tersinggah ke belog naif tasneem ni dengan cara :
  1. buat satu entry bertajuk 'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'
  2. copy dan tepek banner kat atas di entry hampa
  3. lepastu copy link entry hampa ke komen entry cik kiera.
cepat cepat! cik kiera ada bagi 4 hadiah misteri untuk peserta yang join segmen beliau. sapa la yang bertuah te ye dak!

jommmm join!

untuk lebih lanjut, sila tekan ni!

terima kasih sudi baca :')

36 comments:

  1. wahhh goodluck kak tasneem <333 hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekkkk! doa kan akak. macam nak hadiah misteri tu laa pulak. haha :D

      Delete
  2. semoga berjaya tasneem, semoga tersenarai ya :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum , Terima kasih atas penyertaan awak dear , Sis amat menghargainya . Goog luck ye . In Sha ALLAH :D

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen ye dear :)
    gudluck tasneem...

    ReplyDelete
  5. Datang sini mau jerit Gud Luck kak ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kelakar la awak! ape pun tenkiu tau. awak orang first jerit jerit kat akak tau! tenkiuuuu <3

      Delete
  6. selamat bersegmen and all the best yaa...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen..sy pun join sama..salam perkenalan..jemput datang & follow http://mayabeautyempire.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  10. sggh sini & follow,,,,dr segmen yg sma
    da msa bw kt blog sis plak :)

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen dear..yaya singgh sini

    ReplyDelete
  12. salam... mia datang dari segmen yang sama.... dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  15. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen semua! hehe chaiyok2. terima kasih support tasneem :)

    ReplyDelete
  18. saya pon join jugak :D SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  20. salam ziarah...dari segmen yang sama :)
    http://nam-comel.blogspot.com.2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  21. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete