Sunday, 12 January 2014

tak best lah rasa cam ni.

Assalamualaikum :'(

mood serius tak okey. tsskk T_T

entry paling pendek. haha doakan tasneem tabah untuk hadapi hari hari lepas ni. supaya tasneem tak berundur dari keputusan yang tasneem buat. dengan keputusan yang tasneem buat, akan senang kan pihak "dia". cisss! tak best la rasa macam ni.

dan doakan yang terbaik untuk tasneem dalam bulan Rabiulawal ni.

terima kasih daun keladi, nanti nanti baca la entry tasneem lagi :)

13 comments:

  1. sabar tau awak.ingat, semua yang berlaku de hikmahnye. yakin pada allah =)

    ReplyDelete
  2. Stay strong kak tasneem :)
    Hold on! :D Hehehehe.

    ReplyDelete
  3. Saba k dear..sume yg terjadi ade hikmah die..stay strong! ('',)

    ReplyDelete
  4. aloloo. why ni kak tasneem, xmau sedeh2. ^^ berdoa kpd Allah jika rasa keputusan yg dibuat xkena. Solat istikharah penting. Put Allah first ^^

    ReplyDelete
  5. keputusan apakah?
    ok jagn mgalah. truskan..!! ok..
    semuanyaakan baik nanti..insaallah..

    ReplyDelete
  6. erkk.... asal ni dear... takmo sedih2 laaa... nak puaskan hati orang mmg payah.. puaskan hati sendiri lagi bagus... oke3.. bersaba.. Perancangan Allah yang terbaik.. :)

    ReplyDelete
  7. eh ? kenape ??
    tabah la walaupun dugaan datang. mesti ada hikmah :)

    ReplyDelete
  8. awat ni dear sedih jek ?..get up Tasneem !! tak mau sedih2 right..
    jangan buat keputusan bila hati tengah marah..kelak takde faedahnya dear..carefully okay :)

    ReplyDelete
  9. semoga sentiasa tabah sayang..sentiasa doakan yg terbaik buat tasneem..

    ReplyDelete
  10. moga tasneem sentiasa sabar dan tabah dan paling ptg moga dalam peliharaan Allah sentiasa

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  12. i know u can endure it tasneem, do ur best ! :))

    ReplyDelete