Monday, 15 July 2013

ke-cool-an diri.

Assalamualaikum. :')

satu hari nak buat apa pun tak boleh. lepas balik dari kelas semalam, terus kaki jadi kejang. belakang rasa macam lenguh, lengan pulak rasa sengal semacam. tak tahu dah kenapa. dah tua kan. pergi kelas pakai heels 2inci kejap je pong.

lepas tu bagitau kat kawan pasal sakit sakit.

"entah entah ada benda ikut kottt"

wadefuuuuuuu. -.-'

khidmat kemujaraban dan kemustajaban Pati Halia yang tak belah bagi. hilang ja panas, sapu lagi, hilang panas, sapu lagi. taajub namun masih kekalkan ke-cool-an diri. maka haruslah bajet cool bagai hang sorang ja paling cool kat dunia ni. 

p/s : taip entry laptop atas perut. no good tasneem.

terima kasih sudi baca. :')

16 comments:

  1. assalam,
    bunda tak pernah lagi beli losyen ni...dengar orang cakap best, wangi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam Bunda. betul, wangi kemain. tasneem suka rose dengan delima. Bunda cuba laa. ^^

      Delete
  2. ooh..yeker..nk try ..sebb wane pink:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. warna pun dah chomel kemain. ^^

      Delete
  3. geng mustajab ni. tapi kite suke pakai yg lotion sejuk je. Mustajab Pegaga Cool & Jasmine :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni tasneem nak try mustajab jasmine jugak lah. ^^

      Delete
  4. akak pakai yang original (warna kuning) tu, memang best.. pernah juga pakai yang hot (warna merah), tapi terlalu sejuk bila disapu.. yang pink ni tak pernah cuba lagi, wangi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wangiiiii. tasneem suka bau rose. ^^

      Delete
  5. pernah pakai yang merah tu, tapi sekejap je. hahah

    ReplyDelete
  6. haha.taip entry laptop atas perut.eh samalah kita :D
    btw orang kata wangi losyen ni disamping mustajab.tapi tak penah try lagi

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hehe tak dapat tasneem nak tolong. x_x

      Delete
  8. Alaa akak tak suka benda panas2 ni. Minyak angin pun akak tak suka T_T

    ReplyDelete