Tuesday, 30 July 2013

Majlis Iftar

Assalamualaikum :')

dah dah la tu biar belog berkulat kan. tak payah la entry last orang khatam patplohratus  kali kann. kan kan kan. well, kalau lebih seminggu tak update entry baru tu maksudnya dah boleh masuk spesis luar biasa buat tasneem. nak cakap tak dak masa, semalam kemain lagi iftar dengan Kolej dan Mentor Mentee.

haa. gitu.


short update. cuma nak cerita pasal iftar semalam. terima kasih untuk pihak kolej dan MPP yang menganjur kan program ni. kenyang tapi tasneem tak la lahap sampai siap tersembul pusat. tak tak.

lepas event habis, kemain tasneem senyum telinga ke telinga. rasa gumbira macam dapat TORA empat kotak pulak. dari sini, tasneem kenal lagi ramai kawan, adik adik junior dan tasneem 
selaku hakak senior. ^^
Doorgift untuk setiap jemputan.

apapun, billion-an thanks kepada Ida dan Farah Hani sebab sudi buat program berbuka puasa bersama Mentor Mentee.

ni sebahagian dari Mentee sir, ada yang tak mai -.-'
berbaju melayu tu lah Mentor tasneem. 




                                                                                                                                                                        

see, best kan berbuka puasa dengan kengkawan tasneem kali ni. macam tu juga dengan hampa. kalau ada apa apa event, terus grab, supaya tak lepas dengan benda sweet sweet macam ni. once kita tak pergi, belum tentu kita dapat pergi lagi. kan kan kan.

terima kasih sudi baca. ^^

14 comments:

  1. Replies
    1. haha ambik ambik. kemain banyak tasneem angkut semalam. ^^

      Delete
  2. dlam d.gift tu coklat eh?? best dapat berbuka kt luar ramai2 =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. S.K.A, bukan cekelat tapi kacang ja. :'(

      Delete
  3. amboiiii comei comei nyer koranggg...ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudiaaa kalau boleh pujiiii. terima kasih. ^^

      Delete
  4. teringat kenangan berbuka puasa dengan kawan-kawan masa belajar dulu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat reunion kak aiza. gather ramai ramai hehe :')

      Delete
    2. seronok sesekali jumpa kawan2 yang dah lama tak jumpakan?

      Delete
  5. Wow.. bestnye bila dpt b'kumpul semua sekali...

    ReplyDelete