Tuesday, 18 June 2013

misteri kehilangan laki masa depan tasnim.

jangan tegur tegur tasnim mahupun mengenyit ngeyit mata. ber-hoi-hoi- pun jangan. hari ni, bermula malam semalam, pukul 11.11malam, tasnim memang tak da mood sangat. kerana. .

laki masa depan tasnim hilang. lepas tak balas message tasnim semalam, tasnim dah berkali kali call, tapi "off" battery empty ye? tak tak. mustahil. ataupun dia dah tak nak contact tasnim?

tasnim tak harap semua ni. mana dia? tak pernah pulak beliau jadi macam ni. .

benyak benda yang lari lari dalam otak tasnim. ada apa apa jadi kat beliau ke? atau tasnim dah buat salah? tasnim takot. T_T sumpah tak boleh dok senyap sekarang. tasnim cuma tunggu kawan kawan beliau approve tasnim di muka-buku.

2 comments:

  1. Hihi, ada la tu hilang mana-mana! Positif! :D

    ReplyDelete
  2. hehe susah nak buang yang -ve :))

    ReplyDelete